You.com ara a Whatsapp

You.com no és simplement un motor de cerca, sinó un assistent personal amb intel·ligència artificial dissenyat per a facilitar les tasques diàries. Aquesta eina s’adapta a les necessitats de l’usuari, oferint serveis com la creació de receptes veganes, ajuda en la redacció de correus electrònics, composició d’assajos i reparació de codis. La particularitat de You.com és que ara també està disponible en WhatsApp, la qual cosa permet als usuaris gestionar les seves consultes i tasques a través de missatges de text des de qualsevol lloc.

Aquest servei funciona de manera senzilla: afegint el número +1 585-496-8266 a WhatsApp, els usuaris poden enviar les seves preguntes en l’idioma que prefereixin i rebre respostes instantànies amb fonts fiables i enllaços a pàgines web. Aquest mètode és còmode, ràpid i gratuït, ideal per a usuaris en moviment.

Segons Richard Socher, fundador i CEO de You.com, l’objectiu és fer aquest cercador de xats accessible a un ampli públic i facilitar el seu ús en les aplicacions més populars. La plataforma està disponible tant per a desktop com per a dispositius mòbils, i es pot accedir a ella a través de la web de You.com o descarregant les seves aplicacions per a iOS i Android.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *