Presentació Adobe Firefly Image 3

Adobe ha incorporat noves eines d’intel·ligència artificial generativa en el seu software creatiu Photoshop, les quals estan dissenyades per a oferir als usuaris més control sobre els dissenys que generen.

Aquestes eines es basen en el nou model de base Firefly Image 3 d’Adobe, i estan disponibles des d’avui en l’aplicació d’escriptori beta de Photoshop, amb una disponibilitat general anunciada per a “més endavant enguany”.

Una de les eines més destacades és Reference Image, que utilitza imatges carregades pels usuaris per a inspirar la sortida generada per la IA d’Adobe, coincidint amb elements similars en estil i color. Per exemple, en lloc d’ajustar repetidament una descripció de sol·licitud com “un camió vintage blau amb calcomanies de flors”, els usuaris poden proporcionar una imatge de referència que Photoshop usarà com a guia.

Ely Greenfield, director de tecnologia per a Mitjans Digitals en Adobe, va explicar l’eficiència d’aquesta eina dient que és més directe utilitzar una imatge de referència que passar una hora redactant una descripció detallada. A més, va emfatitzar que els usuaris han de tenir els drets de les imatges que desitgen utilitzar com a referència i va esmentar que Adobe està treballant en una etiqueta universal “no entrenar” per a prevenir l’ús no autoritzat d’imatges en les seves eines.

A més de Reference Image, Photoshop beta inclou altres eines generatives com Generate Background, que reemplaça i crea nous fons per a fotografies de productes, i Enhance Detail, que augmenta la claredat i fa que les imatges es vegin més nítides. També està disponible Generate Similar, que produeix contingut d’aspecte similar utilitzant una de les tres imatges generades per les eines Firefly de Photoshop, i Generate Image, que permet als usuaris començar amb una pàgina en blanc i generar una imatge completa a partir d’una descripció de text.

El model Firefly Image 3, la tercera generació d’Adobe, ara disponible també en una beta pública global a través de l’aplicació web Firefly, ofereix una qualitat “fotorrealista com mai abans”, amb millor il·luminació, posicionament i atenció al detall. Aquest model és més capaç que el seu predecessor a entendre indicacions de text llargues i descriptives, i produeix text més clar en les imatges que genera.

Fora de la IA generativa, Adobe també està afegint noves eines estàndard a Photoshop que poden accelerar els processos creatius, com un Pinzell d’Ajust que permet fer canvis no destructius, com a ajustos de color, en seccions específiques d’una imatge. També s’ha introduït Ajustos Preestablerts per a canvis ràpids en les imatges usant filtres, i un Navegador de Fonts millorat que proporciona accés en temps real a més de 25,000 fonts en el núvol d’Adobe sense sortir de l’aplicació de Photoshop.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *