FLUX, generador d’imatges

En l’àmbit en constant evolució de la intel·ligència artificial, els avenços tecnològics no deixen de sorprendre, i avui ens trobem davant d’una de les innovacions més destacades en generació d’imatges: la sèrie de models FLUX. Desenvolupats per Black Forest Labs i recolzats per noms de gran renom en la indústria, aquests models prometen redefinir els estàndards de creativitat visual i qualitat.

Presentació dels models FLUX.1

La sèrie FLUX.1 comprèn tres models diferents, cadascun dissenyat per a diferents casos d’ús, oferint una solució versàtil i adaptada a les diverses necessitats dels usuaris:

FLUX.1 pro

Aquest és el model insígnia de la sèrie, creat per oferir un rendiment de punta amb una qualitat d’imatge excepcional, un nivell de detall impressionant i una diversitat inigualable. És ideal per a aplicacions professionals on es requereixen resultats de la més alta qualitat. Aquest model està disponible només a través d’API de pagament, la qual cosa reflecteix les seves capacitats premium.

FLUX.1 dev

El model FLUX.1 [dev] és una versió derivada del model pro, dissenyada per ser utilitzada en investigacions i desenvolupaments no comercials. Tot i que la seva qualitat és similar a la del model pro, està disponible de manera gratuïta per a la comunitat, permetent als usuaris explorar i desenvolupar sobre les seves capacitats. Aquest model està pensat per a aquells que desitgen un equilibri entre qualitat i accessibilitat.

FLUX.1 schnell

Optimitzat per a la velocitat, el model FLUX.1 schnell és perfecte per a projectes de desenvolupament local i personals. Funciona fins a deu vegades més ràpid que el model FLUX.1 dev, el que el fa ideal per a aplicacions que requereixen una generació d’imatges ràpida i eficient. Aquest model es troba sota la llicència Apache 2.0, el que facilita el seu accés i flexibilitat tant per a ús personal com comercial.

Descarregar Flux

Per descarregar i accedir als models d’IA generativa FLUX, tens diverses opcions segons la variant que triïs:

  1. FLUX.1 [pro]: Aquest model avançat pot ser accedit a través de l’API de l’empresa i també està disponible en plataformes associades com Replicate i fal.ai.
  2. FLUX.1 [dev]: Els pesos d’aquest model, destinat a aplicacions no comercials, estan disponibles a HuggingFace. A més, pots provar-lo directament a Replicate i fal.ai. Per a usos comercials, és necessari posar-se en contacte amb l’empresa.
  3. FLUX.1 [schnell]: Aquest model ràpid per a desenvolupament local està disponible sota la llicència Apache 2.0. Els pesos es poden descarregar des de Hugging Face i el codi d’inferència està disponible a GitHub. També és accessible a través de Replicate i fal.ai.

Aquestes opcions permeten als usuaris seleccionar la variant que millor s’adapti a les seves necessitats i accedir als recursos de FLUX.1 de manera convenient.

Qualitat d’Imatge Sense Igual

En termes de qualitat d’imatge, els models FLUX estableixen nous estàndards. En comparacions rigoroses, els models FLUX.1 pro i dev van superar consistentment a models populars com Midjourney v6.0, DALL·E 3 (HD) i SD3 en termes de qualitat visual, capacitat de resposta als prompts i diversitat de sortida.

Animació imatges Flux amb Runway Gen-3