Kling AI 1.5 Pro: La Nova Generació de Creació de Vídeos per IA

La Intel·ligència Artificial ha transformat moltes indústries, però una de les àrees més fascinants és la creació automàtica de vídeos. Kling AI, desenvolupat per Kuaishou, ha llançat una versió millorada, coneguda com Kling AI 1.5 Pro, que porta aquesta tecnologia al següent nivell. Amb una sèrie d’actualitzacions i noves eines, com la innovadora funció motion brush, aquesta versió promet competir directament amb alguns dels líders del mercat, com Runway Gen-3 i Sora d’OpenAI.

En aquest article, explorarem a fons les principals característiques, funcionalitats i avantatges que ofereix Kling AI 1.5 Pro, així com la seva comparació amb altres eines i el seu impacte en la indústria de la creació de contingut.

Kling AI 1.5 Pro: Característiques Principals

Kling AI 1.5 Pro ha portat una sèrie de millores que milloren l’experiència de l’usuari i optimitzen els resultats en la generació de vídeos per IA. Algunes de les novetats més destacades són:

Vídeos en 1080p en mode professional

Amb la nova actualització, els usuaris ara poden generar vídeos en resolució 1080p, cosa que proporciona imatges més nítides i detallades. Això és particularment útil per a aquells que busquen un alt nivell de qualitat en els seus projectes de vídeo.

Millora en la qualitat de vídeo i resolució

El nou model Kling AI 1.5 no només ofereix una major resolució, sinó que també s’ha optimitzat per millorar la nitidesa i el realisme dels vídeos generats. Aquesta millora és evident en la representació de detalls fins i textures.

Motion Brush: Eina de control de moviment

Una de les característiques més innovadores d’aquesta versió és l’eina motion brush. Amb aquesta, els usuaris poden controlar el moviment d’objectes i personatges dins del vídeo, cosa que els permet ajustar dinàmiques i seqüències d’acció amb més precisió.

Generació simultània de vídeos

Per optimitzar el temps de treball, Kling AI 1.5 Pro permet la generació de fins a quatre vídeos de manera simultània, cosa que accelera considerablement el flux de treball. Aquest aspecte és especialment valuós per a aquells que necessiten produir múltiples vídeos en un període de temps curt.

Temps de generació reduïts

A més de la capacitat de crear vídeos simultàniament, els temps de renderització han millorat significativament, permetent als usuaris generar vídeos en menys temps, sense comprometre la qualitat.

Com Començar a utilitzar Kling AI 1.5 Pro

Usar Kling AI 1.5 Pro és un procés relativament senzill. Un cop els usuaris inicien sessió al lloc web oficial, se’ls presenta una interfície intuïtiva que destaca les noves funcionalitats disponibles. Des d’allí, poden seleccionar el nou model Kling AI 1.5 des del menú desplegable i començar a crear vídeos a partir de descripcions de text o mitjançant la càrrega d’imatges de referència.

Motion Brush: Control Total del Moviment en Vídeo

Sens dubte, la característica més destacada d’aquesta versió és l’eina motion brush, una innovació que permet un control precís sobre els elements en moviment dins d’un vídeo. Aquesta funció, que és compatible amb el model Kling 1.0, permet als usuaris animar imatges estàtiques de manera fluida i realista.

Casos d’ús del Motion Brush:

  • Animació facial en retrats: La possibilitat d’animar expressions facials ofereix un nou nivell de realisme en la representació de personatges.
  • Creació de moviment en imatges estàtiques: Els usuaris poden transformar fotos estàtiques en seqüències animades, donant vida a escenaris que abans eren estàtics.
  • Millora d’escenes d’acció: Aquesta eina és ideal per a seqüències d’acció ràpides, proporcionant dinamisme i fluïdesa.

L’eina permet crear vídeos en diversos formats d’aspecte com paisatge, retrat i quadrat, amb una durada màxima de cinc segons. Tot i que la durada és limitada, la capacitat per generar vídeos ràpids i d’alta qualitat és un gran avenç per als creadors de contingut que treballen en terminis ajustats.

Estructura de Preus de Kling AI 1.5 Pro

Kling AI ofereix una estructura de preus flexible, dissenyada per adaptar-se a les necessitats de diferents tipus d’usuaris. Per a aquells que desitgen provar les funcionalitats bàsiques, hi ha una opció gratuïta que atorga 10 crèdits diaris. Cada vídeo generat consumeix aproximadament 6 crèdits, cosa que permet generar fins a 12 vídeos al dia sense cost.

No obstant això, per a aquells que necessiten característiques més avançades o volen crear vídeos més llargs, Kling AI ofereix diversos plans de subscripció:

  • Pla Estàndard: Per $8.80/mes, els usuaris reben 660 crèdits mensuals, sense marques d’aigua i amb temps de generació més ràpids.
  • Pla Pro: A $32.56/mes, aquest pla ofereix 3000 crèdits mensuals i accés prioritari a noves funcions.
  • Pla Premier: Amb $80.96/mes, inclou 8000 crèdits i totes les característiques del pla Pro.

Kling AI vs. Runway Gen-3: Quin és Millor?

Una de les grans preguntes que sorgeix al considerar aquesta tecnologia és si Kling AI és una millor opció que Runway Gen-3. Ambdues plataformes ofereixen generació de vídeo per IA, però cadascuna té els seus propis avantatges i desavantatges.

Kling AI
El mode professional de Kling AI és comparable en qualitat al mode Alpha de Runway Gen-3, però el mode estàndard és inferior en comparació. A més, els usuaris han informat que les generacions a Kling es congelen amb freqüència en la versió gratuïta, cosa que pot ser frustrant per a aquells que depenen dels crèdits diaris.

Runway Gen-3
D’altra banda, Runway ofereix modes regular i Turbo, amb processaments notablement ràpids en el mode Turbo. A més, no presenta limitacions significatives i permet fins a cinc generacions concurrents, cosa que millora l’eficiència del treball.

Un altre punt a favor de Runway és el seu sistema de moderació menys estricte, en comparació amb Kling, que bloqueja algunes frases o paraules que considera inapropiades, encara que siguin innòcues.

Integració d’API a Kling AI 1.5 Pro

Una excel·lent notícia per als desenvolupadors és que Kling AI ha obert l’accés a la seva API, cosa que permet integrar les seves funcions de text a vídeo i imatge a vídeo en aplicacions o serveis externs. Això ofereix una gran oportunitat per a les empreses que volen aprofitar la tecnologia de Kling AI en els seus propis projectes.

Reflexions Finals sobre Kling AI 1.5 Pro

Amb la nova actualització, Kling AI 1.5 Pro ha demostrat ser una eina potent i versàtil en l’àmbit de la generació de vídeos per IA. La seva capacitat per generar vídeos en alta resolució, juntament amb la innovadora eina motion brush, la converteixen en una opció atractiva per a creadors de contingut, publicistes i desenvolupadors.

Tot i que té algunes limitacions, especialment en la seva versió gratuïta, les subscripcions de pagament ofereixen característiques que poden competir amb els gegants de la indústria, com Runway Gen-3. A mesura que la demanda de vídeos generats per IA continua creixent, Kling AI està ben posicionada per jugar un paper clau en aquesta revolució tecnològica.

Preguntes Freqüents

Kling AI 1.5 Pro ofereix vídeos sense marca d’aigua?

Sí, en subscriure’s a un dels plans de pagament, s’eliminen les marques d’aigua dels vídeos.

Quants vídeos puc generar amb la versió gratuïta?

Amb la versió gratuïta, pots generar fins a 12 vídeos al dia utilitzant els crèdits diaris gratuïts.

La funció motion brush està disponible en tots els models?

No, la funció motion brush és compatible només amb el model Kling 1.0.

Com es comparen els temps de generació de Kling AI amb Runway Gen-3?

Runway Gen-3 ofereix temps de generació més ràpids en el seu mode Turbo, però Kling AI ha reduït significativament els seus temps de processament amb aquesta nova actualització.

Puc integrar Kling AI a la meva aplicació?

Sí, Kling AI ofereix una API perquè els desenvolupadors puguin integrar les seves funcions en aplicacions externes.

Motion Brush